Etusivu

Esittely

Koirat

Pentueet

Pentulaatikko

Uutiset

Valokuvia

 
 

Esittely

 

Nimeni on Jennika Mattila ja asun tällä hetkellä Vantaalla, mutta olen kotoisin Pohjanmaalta. Perheeseeni kuulu mies, minun 2 shelttiä ja mieheni sekarotuinen koira. Myös vanhemmilla asuu 3 shelttiä, jotka ovat tottakai myös osa suurta perhettäni.

Koirista olen tykännyt aina, sillä olen pienestä asti ollut hyvin eläinrakas ihminen. Ensimmäisen oma koira (Shetlanninlammaskoira) muutti luokseni vuonna 2008, josta koiraharrastukseni vihdoinkin alkoivat. Netta (FUNNY TRICK'S ALMOST FAMOUS) on ollut kaikkea mitä olen ensimmäiseltä koiralta voinut odottaa. Netta on aina ollut sosiaalinen sheltti ja sen kanssa on ollut mukava tehdä töitä. Netta on minun varjoni, minun ystäväni.

Minulla oli kauan aikaa harkinnassa hankkia Netalle kaveri. Olin aina salaa haaveillut Netan omista pennuista ja pitkän, todella pitkän harkinnan jälkeen uskaltaiduin toteuttamaan haavettani. Näin syntyi A-pentueeni. Ajattelin heti Nanan syntyessä, että tämä on se pentu ja niinhän siinä kävi, että Nana jäi kotiin. Pentueen toinen merletyttö Meri muutti vanhempieni luokse ilahduttamaan heidän ja Nellan elämää.

Harrastan koirieni kanssa pääasiallisesti agilityä, mutta saatamme eksyä myös tokoilemaan. Shetlanninlammaskoiria kasvatan pienimuotoisesti.

Tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia ja rodunomaisia koiria. Koirillemme teetetään vähintään kaikki vaadittavat terveystutkimukset ja koirilla on jalostuksen kannalta suositellut näyttelytulokset saavutettuina ennen jalostukseen käyttämistä.

Olen käynyt Suomen Kennelliiton Kasvattajan peruskurssin vuonna 2012. Anoin kennelnimeni vuonna 2013. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen, olen Suomen Kennelliitto ry:n, Suomen koirakasvattajat ry:n, Shetlanninlammaskoirat ry:n,  Pietarsaarenseudun Kennelseura ry:n sekä Border Agility Team ry:n jäsen.

 

 


Yhteystiedot:

Jennika Mattila
jennika.mattila (a) hotmail.com
p. 0445315708
Vantaa

 

all rights reserved © kennel Frosty Nights
Web design © Jennika Mattila. | Layout photos © Jennika Mattila.